kolmapäev, 17. juuni 2015

Limaskesta tsütoloogiline hinnang :)

Tsau kõigile :)

Pole Teile nii ammu midagi kirjutanud, mõtlesin , et kribaks vahepeal natukene midagi :)
Oeh, teate üks suvekuu on kohe juba läbi ja pole õiget suve veel olnudki, üsna jahe on ikka väljas :( .. aga mina ootan ,et see suvi läbi saaks, tahan nii augustit juba, et uuele katsele minna :)

Võtsin ette käigu Dr. Šhoisi juurde http://www.ultraheli.ee/dr.-marek-sois , selline tore meesterahvas siis, kes on oma ala spetsialist ja tõeliselt hea arst. Võtsin käigu ette seetõttu, et mind ikka kripeldab, see mõte, et miks kaks korda midagi justkui tahtis kinnituda, aga ikkagi ei kinnitunud minu emakasse. Nii kartsin minna, sest ma pole varem meesarstil käinud, aga absoluutselt ei olnud ebamugavustunnet, sest ta on ju arst ja tõesti hea arst. Kohe küsisin kas tema ei tegele viljatuse teemadega, sest võtaksin kohe uue katse tema juures ette, aga kahjuks mitte.

Läksin tegema sinna emaka limaskesta tsütoloogilist hinnagut, ehk siis võeti mult koeproov mida siis hinnatakse. Väliselt ultraheliga andis ta mulle infot, et mu emakas on super, suuruselt kujult samuti verevarustus on väga hea nagu ta mainis, munasarjad suurepärased isegi ovulatsioon oli toimunud äsja :) Kinnitas, et olen naiselik naine ja saan kindlasti kunangi emaks , et ma ei muretseks. Samuti uuris, miks ma seda kõike teen kas minupoolne või mehepoolsel algatusel ja väga hoidis pöialt mu uuele katsele. 30 juuniks hiljemalt saan analüüsi tulemused, see kõik läks maksma 110 €.
Uskumatu mis apartuur seal kõik oli, suur telekas seinal kõike nägin sisemiselt 3D-s miuke mu emakas seest välja näeb ja limaskest, nii huvitav oli ja kuskil 30 min võttis kokku aega. Muidugi koeproovi võtmine oli ebamugav ja valus, kõhtu lõi siuke valu, aga kannatab ära. Nüüd ootan siis ainult vastuseid.
Ta soovitas ise ka, et kui sealne protseduur ei kanna vilja, siis vahel ikka teise arsti pilk ja valikud võivad viia postiivse tulemuseni ja soovitas väga kõrval kabinetti Nova Vita kliinikus Dr Talvingu juurde. Olen ise ka mõelnud, et kui sügisel mu tegemised ei lähe plaanipäraselt ( mis kindlasti lähevad plaanipäraselt) , siis lähen Nova Vitasse üle :)

Annan Teile kõigile teada, mis nad siis mu tsütoloogilise hinnangu kohta annavad ;)

Kallistan Teid !

4 kommentaari:

  1. Nii tore, et vahest märku annad :)
    Kindlasti läheb sügisel kõik õnneks!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Môtlesin jah, et peaks vahepeal kribama :) Ootan juba nii uut katset , siis saaks rohkem kirjutada kuidas làheb ja kuidas enesetunne :)

      Kustuta
  2. Millises haiglas käid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, tsütoloogilise hinnagu lasin teha Dr Šhoisi juures http://www.ultraheli.ee/dr.-marek-sois aga toimetan katsetega Pelgulinnas hetkel :)

      Kustuta